Laat jouw onderneming stralen

Kies het pakket dat bij jou past

Pakket 1

Dit pakket is ideaal voor iedereen die hun social media content up-to-date wil houden, zonder al te veel moeite. Dit pakket bestaat uit:

€ 299,- per shoot (excl. btw.)

€ 299,- per shoot (excl. btw.)

Onze opties, de keuze is aan jouw

Op ieder potje past een dekseltje en bij iedere bedrijf past een bepaald type abonnement. Kijk hier welk pakket perfect bij jou past. En natuurlijk kan je ook wat leuke extra’s kiezen!

Pakket 2

Iets minder content nodig, maar wil je wel regelmatig gebruik kunnen maken van nieuw beeld? Dan is dit het pakket voor jou. Dit pakket bestaat uit:

€ 399,- per shoot (excl. btw.)

€ 399,- per shoot (excl. btw.)

Een eigen beeldbank? Yes, please!

Pakket 3

Wil je iets meer uit handen geven? Dan is dit abonnement voor jou. In dit pakket zijn namelijk een model en visagist inbegrepen. Zo hoef je hier zelf niet verder naar opzoek en hou je meer tijd over voor andere dingen. Dit pakket wordt voornamelijk afgesloten door bedrijven werkzaam in de mode en/of retail. Dit pakket bestaat uit:

€ 1399,- per shoot (excl. btw.)

€ 1399,- per shoot (excl. btw.)

Eerst even proeven?

Probeer je liever eerst een shoot uit voordat je een abonnement afsluit, of wil je eenmalig een shoot boeken? Dit is ook mogelijk natuurlijk. Boek een losse shoot en ervaar hoe een shoot van Gaav is. Ben je hierna zo enthousiast dat je meteen een abonnement afsluit? Dan krijg je deze losse shoot van ons cadeau! GAAV toch?! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Pakket 4

Voor de bedrijven die het liefst twee keer per jaar een klapper maken! In plaats van maandelijkse fotoshoots, pakken we met dit type abonnement twee keer groots uit. Deze twee fotoshoots zijn dan gelijk ook een stuk intensiever. Dit pakket bestaat uit:

€ 1999,- per shoot (excl. btw.)

€ 1999,- per shoot (excl. btw.)

Extra’s

Mix en match onze extra opties samen met de pakketten voor een meerprijs. Zit jouw extra er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Onze extra opties zijn:

Visagisten

Stylisten

Modellen

Extra foto’s

Super tof!
We nemen snel contact met je op.