Fotografie op abonnements­basis

Zo makkelijk kan het zijn

De kennismaking

Als de keuze eenmaal is gemaakt gaan we aan de slag met een korte kennismaking. Wij willen foto’s maken die écht bij jouw bedrijf passen en om dit te kunnen doen willen we graag iets meer over je weten. We sturen een korte vragenlijst toe en plannen vervolgens een telefonische kennismaking in. Zo hebben we direct inzicht in zowel jouw bedrijf als jouw wensen, en kunnen we snel aan de slag!

Mogelijkheden genoeg!

Wat we precies gaan fotograferen? Dat bepaal jij. Of je er nu voor kiest om zelf model te staan, een model in te huren, sfeerbeelden te shooten of toch het liefst een product op de foto zet; de mogelijkheden zijn eindeloos. Dus, wat wil jij op de foto? Mocht je nu zelf even geen inspiratie hebben (het kan de beste overkomen), zullen onze fotografen altijd klaar staan met advies.

Tijd voor de shoot

Wat nu? Om geen minuut te verspillen gaan we direct van start. Zorg dus dat je goed voorbereid bent en meerdere props, accessoires en setjes kleding paraat hebt. Niet 100% zeker wat het mooiste staat op de foto? Geen zorgen, Gaav geeft ook advies. Goed om te weten: je kan je omkleden tijdens de shoot.

Jouw volledige beeldbank

Tijdens de shoot zelf gaan we proberen om zoveel mogelijk verschillende foto’s te maken. Zo heb jij achteraf veel beeldmateriaal ter beschikking om uit te kiezen. Enkele dagen na afloop van de fotoshoot sturen we je een link toe en kun je jouw foto’s voor het eerst bekijken. Op basis hiervan kun je jouw favorieten selecteren, de eindselectie doorgeven en gaan wij aan de slag met de bewerking. Zo heb jij een volledige beeldbank, met jouw eigen GAAVE kiekjes, in no-time!

Kies het abonnement dat bij je past en begin samen met ons aan het opbouwen van jouw eigen beeldbank.

Super tof!
We nemen snel contact met je op.